Trainingen

Volledig zelfstandig aan de slag gaan met onze oplossingen: leer alle handvaten, van de basisfunctionaliteiten tot de specifieke mogelijkheden van i8 EV, de i8 Scorecard en i8 Administratie.

"De training voor de eindgebruiker: van de basis tot verrassende tips & tricks"

Heeft u het gevoel dat u nog niet het maximale uit i8 EV haalt? Nog steeds hulp nodig bij het maken van een weergave of wordt het lastig wanneer u iets meer de diepte in wilt? Tijdens deze tweedaagse training leert u volledig zelfstandig werken met i8 EV: een onmisbare training voor gebruikers van i8 EV.

Dag 1: Tijdens deze behandelen we de basisfunctionaliteiten van i8 EV. Allereerst geven we een introductie van kubus-technologie. Vervolgens behandelen we de basics, zoals het maken van weergaven, navigeren en selecteren, opmaken van dimensies, gebruik van templates, gebruik van tabellen en grafieken, asymmetrische selecties, toevoegen van calculaties, verschillende exportmogelijkheden en geven we een introductie van i8 EV Anywhere. 

Dag 2: Tijdens de tweede dag gaan we iets meer de diepte in en leer je de meer geavanceerde functionaliteiten zoals sorteren en selecteren van leden, geavanceerde calculatiefuncties, gebruik van Dynaselect, uitgebreide grafiekmogelijkheden, toevoegen van commentaren, het creëren van dashboards en meer.