Klanten en Partners van i8

Wij zijn er trots op dat verschillende organisaties in uiteenlopende branches constant weer kiezen voor de i8 manier van rapporten en analyseren. Mede door het aangaan van strategische partnerschappen met aanbieders van uw bestaande pakketten en systemen is het mogelijk onze oplossing laagdrempelig aan te bieden. Word ook klant of partner van i8 en verander je perspectief op je organisatie.

KLM, Nederlandse Spoorwegen, Jarabee, Stichting Kwadraad, i-Signaal, Gimeg, Exodus, St. Jansdal Ziekenhuis...

Wordt u ook klant van i8?


Wij geloven dat rapporteren en analyseren toegankelijk moet zijn voor grote en kleine organisaties en dat dit mogelijk is in elke branche en bovenop elke standaardapplicatie. Onze uiteenlopende klantenkring groeit dagelijks en is actief in zeer uiteenlopende branches, van schoonmaak tot de uitzendmarkt, van industrie en groothandel tot de zorg en van financiële dienstverlening tot de bouwwereld. 

Klik hier om een indruk te krijgen van onze klantenkring

Door strategische partnerschappen met aanbieders van uw huidige pakketten en systemen is het mogelijk om onze oplossing feilloos te laten aansluiten. Doordat wij ons volledig verdiept hebben in uw applicaties kunnen wij standaardkoppelingen maken en onze rapportage- en analyseoplossing laagdrempelig aanbieden, zonder lange implementatietrajecten of grote investeringen.

Benieuwd naar onze partners of zelf partner worden?

Nocore, NMBRS, QBS, Kraan Bouwcomputing, Infomat, cubus

Wordt u ook partner van i8?

Steeds meer organisaties veranderen hun perspectief met de i8 manier. Naast onze trouwe klanten en partners maken veel organisaties gebruik van de output van onze oplossing. Gegronde beslissingen nemen, omdat informatie altijd en overal op de juiste manier beschikbaar is. Vragen worden beantwoord en vanuit verrassende invalshoeken kijk je naar je informatie. 

Kijk wie er nog meer gebruik maken van de i8 manier