i8 sluit strategisch partnership met Visma Verzuim

Met ingang van januari 2021 neemt Visma Verzuim de door i8 ontwikkelde onderliggende technologie voor de Visma Verzuim Odata connector over en gaan beide bedrijven een strategische samenwerking aan.

Met ingang van januari 2021 neemt Visma Verzuim de door i8 ontwikkelde onderliggende technologie voor de Visma Verzuim Odata connector over en gaan beide bedrijven een strategische samenwerking aan. De Odata connector geeft klanten van Visma Verzuim VZS de mogelijkheid om op eenvoudige wijze hun eigen data-analyse omgeving op Visma Verzuim aan te sluiten. Met deze overname versterkt Visma Verzuim haar positie als marktleider op het gebied van software voor verzuimpreventie en begeleiding.

Lees hier het volledige artikel dat Computable er over geschreven heeft.

Daarnaast wordt Visma Verzuim eigenaar van de door i8 voor Visma Verzuim VZS ontwikkelde Rapportage & Analyse-module, waarmee klanten zonder eigen BI-oplossing hun verzuimgegevens diepgaand kunnen analyseren.

Door deze overname verstevigen Visma Verzuim en i8 hun strategische samenwerking op het gebied van data-analyse. i8 wordt een strategische partner voor het ondersteunen van Visma Verzuim klanten bij het realiseren van data-analyse oplossingen. Met deze overname en strategische samenwerking verstevigt Visma Verzuim haar positie als marktleider op het gebied van verzuimmanagement-oplossingen in Nederland.

Bart Hoogenraad "Ik ben erg blij met deze overname, want data en de mogelijkheid om data goed te kunnen analyseren is één van de fundamenten voor een effectief verzuimbeleid en het gezond, veilig en duurzaam inzetbaar houden van werknemers. Met deze overname en de strategische samenwerking met i8 kunnen wij onze klanten op dit gebied nog beter ondersteunen."

Quote i8

John de Jong “Goed om te zien dat we in de jarenlange samenwerking op het gebied van rapportage en analyse nu een volgende stap kunnen zetten. Wij zien dat klanten meer en meer zelf aan de slag willen met de gegevens die in Visma Verzuim zitten. Met de nieuwe Odata connector is ontsluiting naar een eigen data-analyse systeem of bijvoorbeeld PowerBI een stuk eenvoudiger geworden.”

Over i8

Onze BI experts hebben een sterke visie op business intelligence en performance management en weten een brug te slaan tussen data en inzicht. Als partner van Visma Verzuim zorgen wij ervoor dat klanten op feiten gebaseerde besluiten kunnen nemen, op elk niveau in de organisatie. Aan de hand van actuele en historische data zijn bedrijven in staat eenduidig naar de toekomst te kijken. Daarbij vertrouwen we niet alleen op onze software en die van onze partner, we zorgen ook voor een naadloze implementatie en ondersteuning!

Over Visma Verzuim

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen en voorkomen van verzuim binnen organisaties. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma Verzuim is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over de samenwerking met i8 of de overname van de Rapportage & analyse-module? Neem dan contact op met je Service Delivery Manager. Of stuur een e-mail naar [email protected] Meer informatie over i8 vind je op de website: www.i8.nl