Over i8

i8 bestaat uit een ervaren en enthousiaste groep BI specialisten die zich elke dag inzetten om de i8 manier van rapporteren en analyseren optimaal aan te bieden bij onze klanten en om de samenwerkingen met onze partners te onderhouden. Wij geloven in hechte samenwerkingen en persoonlijk contact, alleen op die manier komen we tot de beste oplossing.

Geschiedenis van i8

i8 is al ruim tien jaar aanwezig op de markt van Business Intelligence en Performance Management. Al vanaf het begin focust i8 zich op het inzetten van i8 EV en de i8 Scorecard, om organisaties inzicht te geven in hun gegevens en te laten rapporteren en analyseren. In de afgelopen jaren is het klantenbestand van i8 enorm gegroeid en groeien wij nog steeds.

Nieuwe samenwerkingen, ontwikkelingen en markten hebben voor het i8 van nu gezorgd. Met een sterke visie op BI werken wij dagelijks aan het aanbieden van onze oplossing bij bedrijven en willen we rapporteren en analyseren laagdrempelig en toegankelijk maken voor iedereen.

Sponsoring en evenementen

Delen om te vermenigvuldigen

Wij geloven in hechte en langdurige samenwerkingen met onze klanten en partners. Met zijn allen kunnen we de beste oplossing bij organisaties neerzetten, en een goede band met relaties is daarvoor essentieel. 

i8 is dan ook graag aanwezig op relatiedagen, beurzen en evenementen. Daarnaast wil i8 graag ook iets teruggeven: wij sponsoren regelmatig met veel plezier evenementen van onze relaties.