Over Team i8

Wij zijn Team i8! BI experts die voorop lopen in business intelligence en performance management en als geen ander de brug weten te slaan tussen data en inzicht. Team i8 is specialist in het denken vanuit een sterke visie op business intelligence.

Sometimes a change of perspective is all it takes to see the light - Dan Brown -

Een goede implementatie van Business Intelligence kan ook in een kort tijdsbestek. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde koppelingen en onze Best Practices bent u in een paar dagen aan de slag. Rapportages en analyses vanuit verrassende invalshoeken en op ieder gewenst niveau binnen uw organisatie beschikbaar. Kijkt u het liefst naar cijfers? Werkt een grafiek beter? Of liever een compleet overzicht in uw eigen dashboard of Scorecard? 

Onze oplossing werkt voor iedereen even eenvoudig.

Langdurige samenwerkingen met onze klanten en partners zorgen voor een optimaal resultaat. Samen creëren we de beste oplossingen. Een goede band met relaties is daarvoor essentieel. 

Team i8 is graag aanwezig op relatiedagen, beurzen en evenementen. Team i8 geeft ook graag iets terug: wij sponsoren regelmatig met veel plezier evenementen van onze relaties.

Samen investeren in duurzaamheid