Trainingen

Volledig zelfstandig aan de slag gaan met onze oplossingen: leer alle handvaten, van de basisfunctionaliteiten tot de specifieke mogelijkheden van i8 EV, de i8 Scorecard en i8 Administratie. Of leer zelf kubussen bouwen tijdens onze OLAP-training: Create Your Own Perspective

i8 EV Training

In 2 dagen van basis naar geavanceerd

"De training voor de eindgebruiker: van de basis tot verrassende tips & tricks"

Heeft u het gevoel dat u nog niet het maximale uit i8 EV haalt? Nog steeds hulp nodig bij het maken van een weergave of wordt het lastig wanneer u iets meer de diepte in wilt? Tijdens deze tweedaagse training leert u volledig zelfstandig werken met i8 EV: een onmisbare training voor gebruikers van i8 EV.

Dag 1: Tijdens deze behandelen we de basisfunctionaliteiten van i8 EV. Allereerst geven we een introductie van kubus-technologie. Vervolgens behandelen we de basics, zoals het maken van weergaven, navigeren en selecteren, opmaken van dimensies, gebruik van templates, gebruik van tabellen en grafieken, asymmetrische selecties, toevoegen van calculaties, verschillende exportmogelijkheden en geven we een introductie van i8 EV Anywhere. 

Dag 2: Tijdens de tweede dag gaan we iets meer de diepte in en leer je de meer geavanceerde functionaliteiten zoals sorteren en selecteren van leden, geavanceerde calculatiefuncties, gebruik van Dynaselect, uitgebreide grafiekmogelijkheden, het creëren van dashboards en meer.  

Download de brochure:              Brochure

OLAP Training

Kubus bouwen met Microsoft Analysis Services

Zelf uw SSAS kubus leren bouwen? Tijdens deze tweedaagse training leert u volledig zelfstandig kubussen bouwen met behulp van Microsoft SQL Server technologie. Wij leren u de belangrijkste basisstappen die nodig zijn om vanuit een bronsysteem een kubus samen te stellen en te koppelen met i8 EV.

Dag 1: Tijdens de eerste dag geven we een introductie van de ontwikkelstudio en SQL Management Studio. Daarnaast leren we u een Analysis Services project aan te maken, de koppeling te maken met een databron, brontabellen en views te selecteren, dimensies en kubussen aan te maken en deze vervolgens te publiceren en processen.

Dag 2: Tijdens de tweede dag gaan we iets meer de diepte in en leren we u de brontabellen en views aan te passen, hierarchie- en atribuut dimensies aan te maken, geven we een introductie van MDX calculaties, drill-through functionaliteiten en het gebruik van security.

Download de brochure:              Brochure

"Beheer zelf het hart van uw BI omgeving en leer zelf kubussen bouwen met SSAS"

i8 Scorecard en i8 Administratie

Twee nuttige trainingen om te leren werken met waardevolle i8-tools

"Mijn eigen KPI dashboards inrichten en mijn complete omgeving beheren met i8 Administratie" 

Deze twee losse trainingen van elk een dagdeel leren u in relatief weinig tijd het maximale te halen uit deze twee waardevolle i8-tools. Zowel de i8 Scorecard als i8 Administratie is enorm waardevol voor uw organisatie en geeft u overzicht en inzicht in uw gegevens. Door het volgen van deze trainingen leert u hoe u makkelijk en flexibel met deze tools werkt.

i8 Scorecard: Overzichtelijke KPI dashboards kunnen u snel inzicht geven in uw resultaten: zijn de doelstellingen behaald, waar gaat het goed en waar moet ik bijsturen? Tijdens deze training leert u uw eigen KPI dashboard in te richten, te beheren en leert u de uiteenlopende functionaliteiten. 

i8 Administratie: Wilt u de toegang tot uw kubussen en weergaven zelf beheren? Tijdens deze training leert u hoe u dit kunt instellen in i8 EV Explorer en in de i8 Portal. Daarnaast leert u de Portal en Scorecard instellingen aan te passen, rollen en gebruikers toe te voegen en menu's in te richten.

Download de brochure:              Brochure

Wanneer zien we jou?

i8 EV Training augustus 2016

- Datum: 9 en 10 augustus 2016
- Locatie: Nieuwegein

- Datum: 30 en 31 augustus 2016
- Locatie: Nieuwegein

i8 EV Training september 2016

- Datum: 13 en 14 september 2016
- Locatie: Nieuwegein

i8 EV Training oktober 2016

- Datum: 4 en 5 oktober 2016
- Locatie: Nieuwegein

Interesse in een training? Laat je gegevens achter

Wij nemen direct contact met u op


* Verplicht